Firmalogo

Vi trenger flere elektrikere!

Synes du arbeidsdagene er like og kjedelige? Har du gått og tenkt på at du kanskje skal prøve noe nytt? Tiden er inne, vi har jobb til deg med varierte arbeidsoppgaver og stor mulighet til å påvirke hverdagen selv. Ta kontakt i dag!

Les mer her

Vi kan fiber

Vil du ha en elektriker som kan litt mere enn å spikre kabel? Våre allsidige fagfolk hjelper deg gjerne med fiberoptisk kabling både inne og utendørs.

Les mer her

Sparer du penger på å handle elektrisk materiell selv?

Ofte får vi som elektrikere spørsmål ifra kunder om de kan handle inn materiellet selv? Ja det kan du, men det er noen viktige ting å tenke på først.

Les mer her

Strengere krav til brannvarsling i eksisterende boliger

Det betyr i praksis at du sannsynligvis har for få røykvarslere hvis du har en minimumsløsning tilpasset tidligere krav. Forskrift om brannforebygging trådte i kraft 1. januar 2016 og beskriver bl.a. krav til brannvarsling i eksisterende boliger.

Les mer her

Automatisk styring av utelyset med astrour

Er du lei av manuell styring av utelyset? Glemmer du å skru det på eller lyser det unødig på dagtid? Med dette astrouret styres utelyset automatisk på ved mørkets frambrudd og av ved soloppgang gjennom hele året uten bruk av ekstern lysføler.

Les mer her

Vi kan nå sende og motta faktura i elektronisk handelsformat (EHF)

Elektronisk handelsformat er utviklet av myndighetene og er en elektronisk løsning for utveksling av faktura mellom selger og kjøper. For privatpersoner betyr det at fakturaen dukker opp i nettbanken som en eFaktura, for næringsdrivende og bedrifter betyr det at den dukker opp direkte i regnskapssystemet. Dette er en ressursbesparende og miljøvennlig løsning for alle parter.

Les mer her

Zennio Z41 Pro styrepanel med mulighet for fjernstyring via app

Zennio har avanserte løsninger for fjernstyring og overvåkning av ditt KNX styresystem hvor du slipper egen hjemmeserver som mange andre krever. Du får tilgang til styrepanelets funksjoner direkte på din smarttelefon.

Les mer her